Металопластикові дверi WDS

 

Придбати двері вхідні металопластикові можна за посиланням WDS

Металопластикові двері, як і вікна, поступово витісняють з ринку традиційні дерев'яні конструкції. Вартість пластикових дверей цілком доступна, а різноманітність профілів дозволяє робити надійними різні модифікації від балконних до міжкімнатних, офісних і вхідних.

Компанія МІРОПЛАСТ (TM WDS) виробляє профiлi для конструкцій з різними типами відкривання. Пластикові двері можуть відкриватися в різні боки, комплектуватися звичайним склом, склопакетом або сендвіч панеллю - але при цьому незмінними залишаються висока якість конструкції, міцність і захист будинку від протягів.

Види металопластикових дверей.

Металопластикові двері - це вироби, що можуть відрізнятись зовнішнім виглядом і експлуатаційними характеристиками. Їх можна встановлювати в будинок, квартиру або офіс, але при цьому важливо правильно обрати тип конструкції:

  • Балконні двері - найпростіший різновид. На відміну від вхідних, балконні двері виробляються на основі віконного профілю, тобто по суті є збільшеними віконними стулками зі звичайними або енергоефективними склопакетами. В якості порогу використовується рамний профіль, що забезпечує максимально ефективне притискання по периметру. Крім того, вартість таких дверей цілком доступна.
  • Міжкімнатні двері - максимально 3 полегшена конструкція. З огляду на те, що для міжкімнатних дверей параметри теплоізоляції не настільки важливі, для їх виготовлення використовують профіль з монтажною глибиною 60 мм i 3 або 4 повітряними камерам. Для заповнення стулки може використовуватися не склопакет, а одинарне скло (іноді тоноване або рельєфне). Вибір на користь міжкімнатних дверей роблять тоді, коли важливо забезпечити хорошу звукоізоляцію приміщення і легкість відкривання. Вартість при цьому залишається помірною. -
  • Міцність, герметичність і надійне закривання - ось критерії вибору вхідних металопластикових дверей. Вхідні двері роблять з якісного пластикового профілю з низькою теплопровідністю. Замість одинарного скла використовується склопакет (іноді безпечний склопакет з триплексом або загартованим склом) або міцна сендвіч-панель.
  • Відкривання і закривання забезпечується за рахунок роботи надійного замку. Вхідні двері з енергоефективним склопакетом можуть комплектуватися утепленим порогом і іншими елементами, що підвищують герметичність притвору. Вартість металопластикових вхідних дверей порівнянна з металевими дверима, при цьому якість виготовлення і експлуатаційні характеристики у них відповідають високим стандартам.

 

Переваги металопластикових дверей WDS

Будь-які двері - пластикові, алюмінієві і металеві - потрібно аналізувати за кількома параметрами і робити вибір на основі оцінки i важливих якостей. Якщо говорити про вхідні двері, які виробляються з профільних систем WDS, то першими в списку переваг будуть доступна вартість і відмінні характеристики профілю. Дверний металопластиковий профіль від WDS випускається в двох модифікаціях - 60 і 70 мм (відрізняються не тільки габарити, але і захист від тепловтрат, а також механічні якості). Вибір ПВХ профілю робиться в першу чергу з урахуванням місця установки - якщо балконні двері можна виготовити і на базі віконного профілю WDS, то для виготовлення вхідних дверей рекомендують використовувати металопластиковий профіль WDS 70 мм. Різниця дверного і віконного профiлiв буде істотною, бо віконний профіль в дверях вам навряд чи вдасться оснастити якісним врізним замком, на підлозі у вас буде «віконний» поріг, а відкриватися конструкція зможе тільки всередину.

 

Іншi переваги пластикових дверей WDS:

Кілька варіантів відкривання і закривання. Конструкція профілю забезпечує можливість виготовлення дверей як з зовнішнім, так і з внутрішнім відкриванням. У тих приміщеннях, де важливі зовнішній вигляд і економія простору, можна монтувати розсувні [Л1] двері (вони комплектуються спеціальною фурнітурою, а ïх закривання виконується в поздовжній площині).

Оптимальна конфігурація профільної системи. Профіль WDS, який використовується при виготовленi металопластикових дверей, дозволяє виробляти дверні коробки і стулки різних форм і розмірів. У стулку можна ставити як склопакети, так і моноскло - все залежить від вибору штапика.

Комплектація додатковими елементами. У конструкції вхідної групи, які ставляться в будинках або комерційних об'єктах, може бути встановлений теплий поріг, що складається з пластикової основи і алюмінієвої накладки. Для захисту від продування застосовується спеціальна вставка Windstop, а герметичне примикання стулки до порогу забезпечує спеціальний ущільнювач

Зовнішній вигляд вхідних або балконних дверей з ПВХ від бренду WDS (ВДС) теж може бути різним. Використання ламінованого профілю дозволяє органічно вписати конструкцію в інтер'єр приміщення або забезпечити гармонійне поєднання з оздобленням фасаду будинку. Двері, які встановлюються всередині кімнат, також виконують функцію зонування простору використання тонованого або рельєфного скла перетворює двері в стильний елемент інтер'єру.

Ціна, як ми вже зазначили вище, залишається доступною. А ось які параметри впливають на формування вартості, варто розібратися детально.

 

Від чого залежить вартість металопластикових дверей?

Якщо ви плануєте купити пластикові двері, то варто врахувати, що на їх ціну впливають різні фактори:

Розмір.

• Тип ПВХ профілю, який буде використаний для виготовлення дверної коробки і стулки.

• Заповнення -скло, склопакет або сендвіч-панель

• Тип відкривання і закривання стулки.

• Тип DA профілю, який буде використаний для виготовлення дверної коробки і стулки.

• Заповнення -скло, склопакет або сендвіч-панель

Тип відкривання і закривання стулки. Комплектація додаткові елементи (ущільнювачі порогу, Вiндстоппер і т.д.), що розширюють функціонал двері і підвищують захист від продування.

. Зовнішній вигляд вартість стандартних білих моделей нижче, ніж у ламінованих, але зате ламіновані краще вписуються в інтер'єр приміщення.

Придбати двері вхідні металопластикові можна за посиланням WDS