Металопласткові вікна WDS

 

Металопластикові вікна WDS (ВДС)

 

Сучасні металопластикові вікна поступово займають на ринку нішу, зайняту традиційними дерев'яними конструкціями. Доступна ціна, хороші теплоізоляційні показники і просте обслуговування встановлених конструкцій - саме те поєднання, яке стимулює клієнтів надавати перевагу замовленню виробів з ПВХ. Для монтажу в квартирі або приватному будинку ви можете купити пластикові вікна за доступною ціною. Конструкції з великим розміром і більшою міцністю підійдуть для скління комерційних або громадських будівель.

Переваги металопластикових вікон з профілів WDS (ВДС)

 Для виробництва сучасних віконних конструкцій використовується армований металевим підсилювачем полівінілхлоридний профіль На заводі  МІРОПЛАСТ екструдують кілька серій віконних профілів WDS (ВДС), якi вiдрізняються за дизайном, експлуатаційними характеристиками і вартістю. При цьому у вікон, виготовлених на базі профілю WDS (ВДС), є спільні переваги

 • Теплотехнічні показники профілю. Профілі WDS (ВДС) відрізняються низькою теплопровідністю. При правильному виборі склiння, якісному монтажі і регулюваннi фурнітури, замовлення і встановлення конструкцiй на основі цих систем пiдвищує ефективність енергозбереження.

• Механічна міцність профілю. Пластикові вікна цієї марки підходять для монтажу у висотних будинках або для виготовлення виробів з великими габаритами, оскільки добре являються з експлуатаційними або вітровими і навантаженнями.

• Естетика і довговічність. Захист вікна від впливу ультрафіолетового випромінювання (під дією прямих сонячних променів) дозволяє пластику зберігати первинний колір і текстуру ПВХ або ламінування. Завдяки цьому профіль WDS (ВДС) переносить багаторічну експлуатацію без погіршення характеристик і зниження міцностi.

• Великий вибір профiлiв (сортиментна лінійка включає кілька принципово різних позицій) полегшує комплектацію виробів вiдмiнностями в функціоналі і вартості Купити пластикові вікна клієнт може при невеликих витратах ціна на пластиковий профіль цієї марки цілком доступна

З чого складається пластикове вікно?

 Сучасні багатофункціональні вікна- пластикові дерев'яні або алюмінієві - це системи зі складною структурою. Стандартна ПВХ конструкція включає

• Раму-каркас, призначений для встановлення фіксації у віконному отворі. Робиться рама з армованого металевими підсилювачами (профіль з оцинкованоï сталі) ПВХ профілю.

• Стулки-їх включають в конструкцію, коли потрібно забезпечити відкривання (при цьому зростає вартість за рахунок зростання складності витрати матеріалів). Як рамні частини, їх виробляють з віконного профілю.

• В глухі частини рами і в стулки вікна встановлюють заповнення -склопакети. Альтернатива традиційному склінню встановлення непрозорих віконних сендвiч-панелей з високою теплоізоляційною здатністю

 • За рух стулок вiкно, їх відкривання закривання відповідає фурнітура (комплекс механізмів по периметру вiкна, який приводиться в дію ручкою)

Крім основних елементів конструкція вікна включає і додаткові-підвіконня, москітні сітки, водовідливні планки                                                                                           

 

Що впливає на вибiр пластикового вiкна?

 При правильному виборі вся система прослужить довго не буде вимагати частого обслуговування. Тому, збираючись замовити пластикові вікна, потрібно звертати увагу не тільки на доступну вартість. Враховують також:

• Чи потрiбна клієнтові ламінація профілю (вона потрiбна при монтажі віконних конструкцій на об’ектах, що мають історичну цінність, засклення класичних або дизайнерских iнтер'єрiв)?

• В якому саме приміщенні при склiннi буде встановлено вікно?

• Чи є додаткові вимоги - захист від злому, захист від яскравого сонця, шумоізоляція?

На підставі побажань клієнта перерахованих аргументiв формується комплектація вікна з пластикового профілю. Від комплектації залежать як загальна вартість замовлення, так експлуатаційні якості.

За комплектацією металопластикові вікна можуть сильно відрізнятися навіть якщо зовнi вони досить схожі мають подібні габарити. Різниця в ціні виробів обумовлена саме такими відмінностями.

Загальна вартість (а часто ціна окремих елементів) залежать від:

• Розмiрiв - вони обмежені розмірами отвору, який потрібно склити.

• Комплектації-профіль (марка профільної системи, конкретна модель/лінійка), склопакет або альтернатива, додаткові елементи, фурнітура,

• Потреби в проведенні додаткових робіт перед монтажем і після нього - вирівнювання краïв отвору, оформлення укосів і т.д.

• Потребою в застосуванні при монтажі спеціальних матеріалів з високою вартістю (укосні системи, стрічки для монтажу по ДСТУ)

• Складнiстю самих робіт по монтажу оброби отвору, налаштування і регулювання фурнітури.

Також в процесі формування ціни враховуються знижки і акційні пропозиції. Фінальна вартість вікна розраховується для кожного виробу індивідуально.

Замовити металопластикові вікна можна тут