TOKOZ PRO

 

TOKOZ PRO 300,TOKOZ PRO 400

Дисковий механізм секретності циліндрів Токоз добре захищений від багатьох видів інтелектуального і силового відкриття, а завдяки зниженому тертю між ключем і кодовими елементами (дисками) має більший ресурс роботи і зносостійкості, ніж у штифтових (пінових) циліндрів. Циліндр Токоз Про 300 максимально стійкий і не боїться впливу умов зовнішнього середовища (мороз, підвищена вологість і ін.).

Від «перелому» циліндр Tokoz PRO 300 захищений сталевим штифтом, розташованим внизу корпусу, а від «Засвердлювання» в корпус - лицьовим сталевим розпеченим диском спеціальної форми.

Секретність циліндра Tokoz Pro 300 забезпечують диски, які складаються з двох частин - рухомої і нерухомої. Всього в механізмі циліндра Токоз розташовано 9 таких дисків.

При відносно невеликій ціні, як для механізмів такого рівня секретності і характеристик, Ви отримаєте надійний і якісний виріб європейської якості.

Унікальна опція циліндра Tokoz Pro 300.

Циліндр Tokoz PRO 300 у виконанні ключ / поворотник має опцію, яка раніше не зустрічалася ні в одному циліндрі інших виробників.

Якщо з внутрішньої сторони циліндра (з боку квартири) потягнути поворотник на себе, він вийде зі штока на три міліметри і зафіксується в такому положенні. При цьому власник ключа відкрити циліндр із зовнішнього боку вже не зможе - ключ буде прокручуватися вхолосту. Таким чином, в циліндрі Tokoz PRO 300 реалізована опція «нічний засувки».

Характеристики:

    Принцип роботи - обертові диски;
    Циліндр обладнаний дисковим контролером;
    Функціонування - в обох напрямках;
    Циліндр високого ступеня секретності
    Каленна сторона Hard;
    Не існує методу відкриття циліндра без оригінального ключа;
    Великий хід елементів системи блокування циліндра;
    Хороша механічна захист від злому: загартовані обертові частини проти висвердлювання;
    Надійна робота в екстремальних умовах.


Комплектація циліндра Tokoz Pro 300:

    циліндр;
    5 ключів c пластиковим утримувачем (головкою) різних кольорів;
    Кодова картка;
    Кріпильний гвинт;
    фірмова упаковка.